free portfolio web templates

Wetenswaardigheden 

Bij Restaurant De Grillerije te Franeker kunt u ook terecht voor Workshops, Feestjes, Recepties of speciale acties (Diverse buffetten, Bier- of wijn arrangementen). Ook in de regio is er veel te doen. Wij helpen u graag een handje op weg...

Workshops Kok in Huis

KOK in het HUIS verzorgt gevarieerde kookworkshops. Een aanrader voor particulieren en voor bedrijven. Elke workshop start kok en gastvrouw Jolanda de Graaf met een heldere uitleg over verse ingrediënten, bereidingswijzen en alles wat verder met koken te maken heeft.

Theater de Koornbeurs

Wilt u een avondje zorgeloos genieten? Geniet dan van ons theater arrangement! Lekker uit eten en daarna naar een voorstelling in Theater Koornbeurs.. Vanuit de hele regio komt het publiek genieten van een avond toneel, film, cabaret, muziek en shows. Wij zorgen ervoor dat u op tijd bent!

Restaurant de Huiskamer

De gezelligste huiskamer van Drenthe vindt u in Ansen, tussen Ruinen en Dwingeloo. Restaurant de Huiskamer werkt met veel streek en biologische producten. Daarnaast beschikken ze ook over diverse landelijke zalen, ieder met eigen privé terras, waar u met een gezelschap privé kunt dineren.

Franeker, de ster van elf steden

Elkaar groeten op straat, proeven van Waddengoud uit de eigen streek, fietsen onder eindeloos variërende luchten, struinen in eigenzinnige dorpjes, uitwaaien op de zeedijk en in Franeker zelf genieten van stadse geneugten in een vriendelijke dorpssfeer.

Eise Eisinga Planetarium

Het oudste werkende planetarium ter wereld. De Planetariumkamer en het indrukwekkende radarwerk vormen het oudste planetarium ter wereld dat nog werkt.

Martenatuin

Het beheer van de Martenatuin wordt uitgevoerd door de Stichting Martenatuin. De nadruk bij het beheer ligt bij het landschappelijke aspect van de tuin en de aanwezigheid van een rijke stinzenflora.

Overnachten in Franeker

Heb je aan één dag Franeker niet genoegen? Dat begrijpen we maar al te goed! Gelukkig kun je in Franeker de nacht op talloze manieren doorbrengen. Boek bijvoorbeeld een hotel of bed and breakfasts.

Winkelen in Franeker

Winkelen in het compacte stadshart van Franeker is een cadeau voor jezelf of een ander: eigentijdse (woon)mode, originele hebbedingen en nuchtere shopconcepten met een verrassende twist.